Porsche a anunţat în cursul zilei de vineri că noul model, Panamera S, va fi lansat pe piaţa americană în luna octombrie a acestui an, iar preţul de pornire va fi de 89.800 de dolari.La acest preţ, clienţii pot achiziţiona modelul Panamera S cu un motor V8 de 4,8 litri, care produce 400 CP. Acest model atinge 100 km/h în doar 5,2 secunde. Pentru un preţ de 93.000 de dolari, iubitorii Porsche pot achiziţiona Panamera 4S care, din punctul de vedere al motorizării, nu prezintă schimbări faţă de modelul anterior.

Modelul de top al acestui autovehicul este Panamera Turbo, cu un motor dublu -turbocharger V8 de 4,8 litri şi 500 de CP.

Părerea mea este că Porsche Panamera este o minune a tehnologiei.Cine nu şi-ar dori un model ca acesta? Gândiţi-vă la senzaţia pe care o trăieşti când te urci pentru prima data într-o astfel de maşină.Eu am mers cu un BMW Seria 7 şi îmi pot imagina cum este într-un Panamera.Vreţi să va spun cum e? MIRIFIC. Până decideţi dacă "îl cumpăraţi" sau nu,vă las să admiraţi imaginea cu minunata maşină.

5 comentarii:

Anonim 1 martie 2009 la 13:59  

vrei sa facme link exchange?

Oriana   1 martie 2009 la 23:49  

Fericire si bucurii sa va aduca cel mai frumos anotimp : primavara !
Oriana

adriana   14 martie 2009 la 12:21  

si t u poti castiga ceva...un dar...http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/03/dar-de-la-dardindar.html...e simplu...vii... citesti... lasi comentariu...nu e obligatoriu sa imi citesti toate postarile...pleci..de restul ma ocup eu...tu revii pe 26 sa vezi daca ai castigat..sau poate si mai devreme ...pentru a vedea cine e nebuna care in perioada asta de criza s-a apucat sa faca daruri...si apropos...chiar si tu care citesti acum, poti veni...usa e deschisa

TVDC   29 martie 2009 la 18:59  

Te-ai intrebat vreodata de ce?!


www.tvdece.ro

Trimiteți un comentariu
Acest blog este follow, comentand ai numai de castigat.

Tema creata de Pustiul.com